Høstdugnad 7.10.23 – løyperydding

Vi minner om dugnaden lørdag 7. oktober kl. 10.00 – oppmøte ved brua over Røyreåni ved minnebautaen.

Dugnaden i år vil være opprydding etter dugnaden i fjor hvor vi gjennomførte hogst på begge sider av Røyreåni (ved utløpet av Røyre) samtidig som vi åpnet opp landskapet mot Vangsjøen. Noe hogst gjenstår. Målet er å få ryddet og brent de store mengder kvist som ligger igjen dels i hauger, men også utover i terrenget. Til dette arbeidet trengs motorsagkyndige med motorsag og mange frivillige som med gode hansker bidrar til opprydding og brenning av kvist. Dette er en del av oppdraget vellet har fått av Mellad’n Turløyper (MT) for å utbedre løypa og utsikten fra løypa i dette partiet. I tillegg skal vi bidra etter avtale med MT, å kutte ned høye stubber i løypetraseen opp til Fjellkafeen Vangsjøen og samtidig utvide denne traseen.

På årsmøte i påsken snakket vi om muligheten til å bruke dugnaden til løyperydding i Djupedalen og stirydding fra Rabalsvann i retning Rundemellen. Det siste er i stor grad gjort ferdig med frivillig innsats fra et velmedlem. Med bakgrunn i oppdraget fra Mellad”n Turløyper, må vi prioritere dette og dermed utsette planen om rydding av løypa i Djupedalen.

Vi legger opp til at flest mulig avrunder dugnaden med et herlig måltid rømmegraut eller lapskaus på Fjellkafeen Vangsjøen.

Styret i Vangsjøen håper på godt fremmøte og ser fram til å møte dere til dugnadsinnsats 7. oktober.

Vi gleder oss og håper på godt dugnadsvær🙏🙏👍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.